Eidsvollgate 45 / 4307 Sandnes / Mobil: 960 15 641 / E-post: post@funkishuset.nokontakt
logo
Meny
8813

Forsinket julegave til Funkishuset

23.01.2015

Sandnes Taxi overrakte 15.000 kroner til Funkishuset.
  – For oss er dette penger som kommer svært godt med. Ettersom vi ikke lengre får øremerkede midler fra staten er det litt smalhans. Vi har nok hull å putte pengene i, sier leder av Funkishuset Åse Odland.

Sandnes Taxi deler hver år ut penger til et godt formål i byen. Vanligvis skjer dette før jul, men i år er det litt brudd med tradisjonen. 
– I år er vi litt forsinket på grunn av flyttesjau, men vi håper likevel gaven kommer godt med, sier driftsleder Annelin Rød i Sandnes Taxi.

Det er i år fjerde året at Funkishuset får en pengegave fra Sandnes Taxi. Ifølge Rød er det ikke tilfeldig.

– Taxisjåførene våre kjører ofte brukerne av Funkishuset i ulike sammenhenger og blir således godt kjent med dem. Vi er imponert over det engasjementet og den hjertevarmen som finnes på Funkishuset. Her legges det ned en enorm innsats som vi gjerne vil støtte, sier hun.

Odland er ikke helt sikker på hva pengegaven skal brukes til, men sannsynligheten for at de blir brukt til et velferdstiltak er stor. 
– Det er mulig vi bruker pengene på å ta brukerne med på en opplevelse. Det kan være alt fra kino til et godt måltid. Vi får se, pengene kommer uansett godt med, sier hun.

I fjor gikk pengene til innkjøp av fotpleieprodukter ettersom det ofte er så som så med stell av føtter og godt skotøy hos mange av brukerne.

– Første gang vi fikk penger fra Sandnes Taxi gikk det til innkjøp av komfyr. Vi er utrolig takknemlig for denne støtten, sier Odland.

Tekst og bilde: Sandesposten.no